Welkom bij Bosch Car Service Jaap Eindhoven

Bosch Car Service is een garage, bij u in de buurt.

Beter nog, een universele garage bij u in de buurt. Elke auto, jong of oud, van elk merk, groot of klein, uw eigendom of lease, hoe groot of klein het mankement ook is, is welkom bij uw Bosch Car Service.
 

Training & scholing.

Door de continue scholing van de monteurs in ons eigen Bosch Trainings Center (zie linkpagina) zijn zij als geen ander in staat om ook de meest technische storing snel te vinden en te verhelpen. En een eenvoudig defect als een kapotte lamp? Ook geen probleem. De technische kennis en apparatuur van Bosch ondersteunt de garages in al haar werkzaamheden.
 

Strenge (kwaliteits)eisen

Alle Bosch Car Service garages zijn aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits) eisen die door Bosch en de BOVAG vastgesteld en gecontroleerd worden. Zo mag u er op vertrouwen dat wij alleen dat repareren of vervangen wat nodig is en wat (vooraf) met u is afgesproken. En we laten u graag zien wat we gedaan hebben.

Dus, een grote of kleine beurt, een controle voor u op zomervakantie gaat of een nieuwe APK? U bent bij ons van harte welkom.

Klik ook eens op pech hulp en maak kennis met de unieke pechhulpservice van Bosch Car Service. Want hoe goed de zorg voor uw auto ook is, het kan altijd gebeuren dat u toch stil komt te staan. Bosch Car Service helpt u dan snel en vakkundig weer op weg, indien nodig met vervangend vervoer.
 

Alle voordelen van Bosch Car Service Jaap Eindhoven op een rijtje:

Bosch Car Service Jaap Eindhoven is lid van de grootste merkonafhankelijke formule in Nederland. Alle automerken en bedrijfswagens zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud én seizoen controles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bij Bosch Car Service Jaap Eindhoven is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar. Een geruststellend detail: Bosch Car Service is BOVAG gecertificeerd.

 • Personenwagens & bedrijfswagens tot 3500 kg (6 ton hefbrug)
 • Opslag winter- & zomerbanden
 • Mobiliteitsgarantie
 • Aanbevolen door lease maatschappijen
 • Compleet goed betaalbaar, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

 

Maar natuurlijk ook voor:

 • Airco service
 • In- verkoop & reparatie
 • Zomer-,  winter en all-weather banden
 • Trekhaken
 • APK keuring (ook zonder afspraak)
 • Reparatie & onderhoud alle automerken
 • Caravan & Camper keuring & reparatie
 • Oldtimers reparatie & onderhoud

*vraag naar de voorwaarden

Ondersteuning van Bosch

Het netwerk van Bosch Car Service autobedrijven in Nederland wordt elke dag ondersteund door Bosch, de grootste leverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. Door deze samenwerking is Bosch in staat om Bosch Car Service te ondersteunen, zodat de autobedrijven elke dag beschikken over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden. Of uw voertuig nieuw of oud is, het is altijd in goede handen bij Bosch Car Service!
 

Technische knowhow

Door de nauwe samenwerking met autofabrikanten kan Bosch een schat aan technische kennis doorgeven aan haar Bosch Car Service autobedrijven.
 

Dat gebeurt op verschillende manieren:

·         Digitaal via internet; hier kunnen de Bosch Car Service autobedrijven op een speciaal forum kennis, reparatie-ervaringen en tips aan elkaar doorgeven.

·         Door een regelmatige update van de Bosch KTS test- apparatuur, dit gebeurt minimaal 4x per jaar.

·         Beschikbaarheid van Bosch ESI, een digitale voertuig technische informatiebron voor alle Bosch Car Service autobedrijven..
 

Opleidingen om up-to-date te blijven

Kennis moet altijd actueel gehouden worden. Daarom worden er per aangesloten autobedrijf per jaar minimaal 6 cursussen gevolgd. Door de grote diversiteit aan trainingen is een Bosch Car Service autobedrijven in staat onderhoud en reparaties uit te voeren aan alle merken auto’s.
 

De Fabrieksgarantie blijft geldig.

Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto uiteraard gewoon geldig. Vandaar dat een Bosch Car Service autobedrijf nieuwe en gebruikte auto’s levert en ook onderhoudt en repareert.Dit geldt uiteraard zowel voor uw privé als zakelijk bereden (lease-) auto. Een Bosch Car Service autobedrijf is merk onafhankelijk en kan u daardoor optimaal adviseren. U wordt dus objectief geadviseerd bij de aankoop van een auto.