Jaap Eindhoven in de media!

Mei KL Jaap Eindhoven

 

Jaap Eindhoven: Dé montagepartner voor trekhaken

 

De vakantie komt er weer aan. Gaat u voor het eerst met de caravan of vouwwagen weg? Dan heeft u waarschijnlijk ook een trekhaak nodig. U kunt natuurlijk op internet bij trekhaken.nl bestellen, maar voor deskundig advies en vakkundige montage belt u Autobedrijf Jaap Eindhoven. Dé montagepartner in Zuidplas voor trekhaken.

 

“Het is belangrijk dat de auto de aanhanger of caravan kan trekken”, zegt Jaap Eindhoven. “Afhankelijk van  fietsendrager  of caravan  kies je voor een 7-polige of 13-polige aansluiting. Ook moet veelal het trekhaak-kabelset worden aangemeld in de boordcomputer van de auto, want ABS en ESP reageren anders als er een aanhanger achter de auto hangt.” Is het duidelijk welk systeem u nodig heeft, dan is er nog een keuze tussen een vaste trekhaak of een trekhaak met afneembare kogel. “Soms is een afneembare kogel noodzakelijk, omdat de kogel de nummerplaat afdekt en dat is wettelijk niet toegestaan. Maar anders is het puur esthetisch.”

 

“Prijsopgave inclusief montage, dus geen verrassingen achteraf”

 

U ontvangt een prijsopgave inclusief montage, dus geen verrassingen achteraf. De trekhaak kan binnen 24 uur geleverd worden en de montagedatum wordt in overleg vastgesteld. En heeft u al een fietsendrager voor op de trekhaak? Jaap heeft een mooie ACTIE: Bosal Bike Carrier Compact, geschikt voor twee elektrische fietsen,  van € 319.- voor slechts € 249,-.